COMMUNITY

4D PARTNER PROGRAM

Team Up for Success

warning: file_get_contents(http://www.telize.com/geoip/54.196.190.32) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! in /var/www/www.4d.com/docs/includes/common.inc(1762) : eval()'d code on line 4.
4D
Stay ahead of the latest technologies, get priority support and exclusive offers, and take competitive advantage. Invest in your success.

U bent professionele ontwikkelaar en U hebt 4D gekozen en derhalve wenst U er zoveel mogelijk van profiteren. Voor alle ontwikkelaars die 4D vertrouwen om hen in hun professionele activiteit te begeleiden, stellen wij U een Partner programma voor dat veel verder gaat dan een gewone relatie tussen een klant en zijn leverancier.

 

Dank zij het 4D Partner programma zult U inderdaad uw investering in 4D kunnen optimaliseren, via extra licenties voor uw ontwikkelingen en testen, en door diepere technische informatie en bijstand, aangepast aan uw projecten en aan het ritme van uw activiteit.

 

U bent ontwikkelaar binnen uw onderneming, onafhankelijke ontwikkelaar, SSII of nog software editor : we weten dat U bij ISIS op zoek van technische bijstand bent, maar we hechten ook belang aan een wederzijdse positieve, professionele en verrijkende relatie.

 

Voor deze redenen stellen wij 3 niveau's van parternschap voor : Bronze, Silver en Gold. De praktische voorwaarden en de toegang tot deze diensten worden geheel en enkel door 4D.com beheerd.

 

Naast de standaard diensten van deze 3 partnerformules stelt ISIS NV, als distributeur van het 4D gamma in België en Luxemburg, U extra technische en commerciële diensten ter beschikking,

 

               
 

 

Exclusieve voordelen aangeboden door ISIS

Buiten de standaard voorgestelde voordelen, geniet U via ISIS van andere exclusieve voordelen :

  1. Belangrijke kortingen op het jaarlijkse Maintenance programma
  2. Eerste niveau technische bijstand door ISIS : nabijheid en snelheid
  3. ODBC support : zonder extra kosten met de Silver en Gold abonnementen
  4. Raadgeving en uitwisseling van ervaring met uw ISIS distributeur
  5. Top 10 issue : maximale prioriteit besteed aan specifieke technische problemen

Detail van uw exclusieve voordelen

 Keuze tussen 3 formules

Gold Silver BronzeHet 4D Partner programma is beschikbaar in drie formules :  Bronze, Silver en Gold. 

Elk niveau van partnerschap stelt een toenemend aantal voordelen en optiekeuzes voor.

Uw programma is dus perfect aangepast aan uw noden et de grootte van uw teams.

 

U wenst gewoon een betere toegang tot de technische resources ? Of U wenst uw activiteiten met de commerciële of technische hulp van ISIS of 4D te ontwikkelen ? Kies dan voor één van de drie 4D Partner formules !

 

Welk programma is voor U het meest aangepast ?

 

Het vergelijkingstabel raadplegen

Onderschrijf nu

Bent U klaar om op het 4D Partner abonnement over te stappen ? U kunt het hele jaar door het programma onderschrijven, maar hoe vroeger hoe beter, want het bedrag dat U betaalt voor één jaar is hetzelfde, of U in januari of later onderschrijft. Wacht dus niet langer !

 

De aansluiting is heel simpel, en zodra wij de nodige contactinformatie en uw betaling hebben ontvangen, wordt uw 4D Partner programma  geactiveerd.

 

Onderschrijf het 4D Partner programma

Een voordelig programma

Het 4D Partner programma heeft talrijke ontwikkelaars reeds aangelokt. Dank zij de kwaliteit van de technische ressources, de privé toegang tot technische bijstand of opleidingen, de commerciële kortingen op maintenance, of nog de beschikbare extra licenties: er zijn talrijke redenen om het 4D Partner programma te onderschrijven.

 

 

Welk voordeel vindt U het interessantst ?

  

Lees wat de Partners zeggen

 

 

 

Detail van de exclusieve voordelen aangeboden door ISIS :

 

1. Commerciële kortingen op maintenance

De Silver Partner geniet van een extra korting op zijn jaarlijkse factuur voor de hernieuwing van zijn 4D licenties onder maintenance.

In functie van zijn status (dealer, eind-user) kan deze extre korting tot 20% oplopen.

 

Deze dienst is exclusief bestemd voor de 4D SILVER en GOLD partners.

 

2. Eerste niveau bijstand door ISIS : nabijheid en snelheid
Uw technische vragen zullen altijd door een unieke gesprekspartner bij ISIS worden behandeld.

Deze dienst gebeurt in het Frans of Engels, naar keuze.

De verantwoordelijke voor 4D bijstand bij ISIS heeft een lange ervaring in 4D ontwikkeling, zowel op Mac als op Windows. Hij geniet verder van technische ressources die 4D ter zijner beschikking stelt.

Hierdoor kunnen wij U snelle oplossingen voorstellen, zonder systematisch een beroep op de 4D International Support Department te moeten doen.

 

Soms moeten specifieke problemen en vragen toch naar de 4D International Support Department worden doorgegeven (die indien nodig dan naar de Quality Department en de Engineering zullen gaan), maar in alle omstandigheden zal de opvolging van uw dossier in handen blijven van de verantwoordelijke voor 4D bijstand bij ISIS : een echte buurtdienst.

 

We zullen nooit weigeren om U in dringende gevallen telefonisch te helpen, maar we zullen altijd de voorkeur aan een communicatie via email geven (indien nodig met een voorbeelddatabase). In ruil daarvoor verbinden wij ertoe om binnen de kortste termijnen te reageren, en in ieder geval om het maximum te doen zodat onze reactie evenredig aan de natuur van het probleem is; bijstand is bij ISIS van maandag tot vrijdag tijdens de openingsuren van onze kantoren mogelijk.

 

Deze dienst is exclusief bestemd voor de 4D SILVER en GOLD partners, met een aantal incidenten beperkt.

 


3. ODBC bijstand : inbegrepen in het Silver en Gold abonnement
We weten dat jullie projecten steeds meer met de buitenwereld communiceren. Om deze reden zal onze bijstand van niveau 1, zonder dat U het supplement voor de optie "connectiviteit" hoeft te betalen, uw eventuele problemen in verband met de ODBC (niet van toepassing met OCI) helpen oplossen.

 

Deze dienst is exclusief bestemd voor de 4D SILVER en GOLD partners.

 

4. Raadgeving / uitwisseling van ervaring
Vóor 4D distributeur te worden, was (en blijft) ISIS een software editor, met een lange ervaring in ontwikkelingsprojecten met 4D.

Uw status als partner geeft U ook toegang tot deze ervaring, waardoor U op een ontwikkelingsteam zal kunnen rekenen die bereid is om U in uw projecten te helpen, dieper dan via de oplossingen die beschikbaar op de 4D publieke ressources (forums) zijn.

 

Deze dienst is exclusief bestemd voor de 4D SILVER en GOLD partners.


5. "Top Ten issue" : buitengewone situatie = buitengewoon antwoord
Soms moeten specifieke problemen een bijzondere aandacht hebben. Daarvoor heeft ISIS de mogelijkheid om (één enkele keer per maand) een technisch probleem uitzonderlijk met de hoogste prioriteit naar de 4D Quality Department door te geven.

 

Deze dienst is exclusief bestemd voor de 4D GOLD partners.